|
|
Lån  


 
Ordbøger
Indhold på siden:

Carsten Graff Unævnelighedernes lille ordbog / Display med 16 stk bøger (Bog).
Dette er et display med 16 bøger Ordbogen alle taler om, og som handler om det vi ikke tør tale om. Moderne sprog har en kolossal varians når det handler om at sætte ord på ligegyldigheder som f.eks. specifikationerne på tamponer, køkkenruller, kaffe, bil.
Kategori: Bøger & blade - Hobby og fritid
Sigrid Helles Dansk-dansk ordbog.
"Dansk-dansk ordbog" indeholder 42.000 opslagsord, hvoraf en del er fremmedord. Ordbogen oplyser om opslagsordets tryk og udtale, ordklasse og bøjningsformer, betydning og anvendelse. Ordbogen rummer desuden en del ældre ord og vendinger, der langsomt har udfaset sig i den daglige tale, men hvis betydning.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Min lille ordbog - På bondegården.
Lær de første ord med denne skønne ordbog om bondegården for de helt små. Bogen er lavet i et let skummateriale, der gør den nem at holde og bladre i for små hænder. I samme serie: Min lille ordbog - De første ord Fra ca. 1 år.
Kategori: Bøger & blade - Books
CSBOOKS Visuel ordbog: dansk-arabisk.
.
Kategori: Bøger & blade - Bøger - Ordbøger
Dansk-hollandsk Ordbog - - Commissie Lexicografische Vertaalvoorzieningen - Bog.
Med sine 45.000 opslagsord og 54.000 eksempler, udtryk og vendinger er dette den første større ordbog mellem de to sprog, og den dækker både sproget i Holland og i den flamsktalende del af....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Jens Erik Mogensen Tysk-Dansk Ordbog.
Denne 15. udgave af "Tysk-Dansk Ordbog" indeholder 80.000 opslagsord og 14.000 faste udtryk og vendinger. "Tysk-Dansk Ordbog" anvender den nye tyske retskrivning. Bogens vejledning indeholder et særskilt afsnit om de vigtigste ændringer, der er fundet sted i retskrivningen..
Kategori: Bøger & blade - Bog
Pinhok Languages Ukrainsk ordbog.
Denne ordbog indeholder mere end 3000 ukrainske ord og s tninger, som er grupperet efter emne for at g re det lettere for dig at v lge, hvad du vil l re f rst. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordb ger til at sl ord op p et af de to sprog. De tre dele g r.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Birgit Lohse Tysk-Dansk Ordbog.
Her får du en ordbog med ca. 153.000 opslagsord og ca. 42.000 faste udtryk og vendinger, der dækker det moderne standardsprog. Derudover indeholder bogen:Almindelige gloser inden for fagområder som medicin, zoologi, botanik, politik, jura, handel, teknik, søfart, litteratur, musik og sport.Dialektale gloser,.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Kirsten Jakobsen Min første røde ordbog - nudansk.
En indbydende, flot og morsomt illustreret ordbog for børn fra ca. 5-9 år og opefter.Denne ordbog fungerer både som et almindeligt opslagsværk til undervisningsbrug og som en underholdende bog til at bladre i for sjov. Med de mange plancher og illustrationer tilgodeser bogen også det stigende behov for.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Thomas Arentoft Nielsen Teknisk ordbog, dansk-engelsk.
Denne tekniske ordbog henvender sig til alle, der arbejder professionelt med teknisk sprog, og som har brug for at forstå eller oversætte tekniske udtryk fra flere forskellige områder. Alle erhvervslivets centrale brancher er repræsenteret på specialistniveau i L&Hs; store tekniske ordbøger, således at der i.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Wilhelm Gubba Tysk-Dansk Juridisk Ordbog.
Denne fagordbog henvender sig til sprogmedarbejdere i erhvervslivet, offentlige institutioner og ved domstolene, jurister, advokater og dommere samt studerende og oversættere. Ordbogen indeholder juridisk og merkantilt ordforråd inden for person-, famile- og arveret, civil- og straffeproces, strafferet,.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Valfrid Palmgren Munch-Petersen Svensk-Dansk Ordbog.
20.000 opslagsord, 5.000 udtryk og vendinger. Ordbogen er et hjælpemiddel til forståelse af hverdagens svensk, uanset om man opholder sig i Sverige eller læser en svensk bog eller avis. Selvom svensk og dansk er nabosprog, er der ganske mange svenske ord og udtryk, der let kan misforstås, fordi de ligner.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Thomas Arentoft Nielsen Kemisk ordbog, dansk-engelsk/engelsk-dansk.
Hvad hedder ikke-ionisk overfladeaktivt stof på engelsk? Hvad gemmer der sig bag betegnelsen E213? Hvordan staver du til diethylsulfat på engelsk? Hvad er en reflux condenser? Hvis du i dit arbejde støder ind i problemer af denne type, har du god grund til at anskaffe L&H; Kemisk Ordbog.Ordbogen er den.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Pinhok Languages Arabisk ordbog.
Denne ordbog indeholder mere end 3000 arabiske ord og s tninger, som er grupperet efter emne for at g re det lettere for dig at v lge, hvad du vil l re f rst. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordb ger til at sl ord op p et af de to sprog. De tre dele g r.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Svetlana Leshchenko Moderne Russisk-Dansk Ordbog.
Modern Russian-Danish dictionary contains translations of about 13,500 Russian words. It includes not only the most common words of the Russian language, but also a number of words that appear in Russian language in the XXI century. With this knowledge you will be able to read the newest works of Russian.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Pinhok Languages Norsk ordbog.
Denne ordbog indeholder mere end 3000 norske ord og s tninger, som er grupperet efter emne for at g re det lettere for dig at v lge, hvad du vil l re f rst. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordb ger til at sl ord op p et af de to sprog. De tre dele g r.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Gazmend Basha Dansk-albansk ordbog.
Dette er en flergangsbog, der henvender sig til danskundervisningen på sprogskolerne. Tilgang Ordbøgerne er udviklet til brug i danskundervisningen på sprogskoler og til generel sprogtilegnelse for nye borgere i Danmark. Ordlisterne er udarbejdet med afsæt i ordlister fra.
Kategori: Bøger & blade - Bog
- Commissie Lexicografische Vertaalvoorzieningen Hollandsk-Dansk Ordbog.
Med sine 45.500 opslagsord og 54.500 udtryk og vendinger er dette den første større ordbog mellem de to sprog, og den dækker både sproget i Holland og i den flamsktalende del af Belgien. Hollandsk og flamsk tales af 22 millioner mennesker i EU.Ordbogen dækker både dagligsproget og lidt mere litterær stil. Den.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Hung Nguyen Dansk-vietnamesisk ordbog.
Dette er en flergangsbog til danskundervisningen på sprogskolerne. Tilgang Ordbøgerne er udviklet til brug i danskundervisningen på sprogskoler og til generel sprogtilegnelse for nye borgere i Danmark. Ordlisterne er udarbejdet med afsæt i ordlister fra Dansk.
Kategori: Bøger & blade - Bog
V3


Privat undervisning

Kategorier på sider:

Elektronik & EDB Bger Ordbger Lektiehj&lig;lp Gode rd nr du skal finde privatundervisning Lektiehjlp diverse Kontorartikler Undervisning Fagbger Tysk undervisning Find privatundervisning


 Du er her: Privatundervisning - Netannoncer Privatundervisning - Privat undervisning