|
|
Lån  


 
Undervisning
Indhold på siden:

Sue Archbold Undervisning af børn med høretab efter cochleaimplantering.
Dette er en flergangsbog til voksne omkring børn og unge med coclea-implantater og høreapparater. I dette materiale fortæller Sue Arcbold om nogle af de tiltag, som er en forudsætning for at opnå det maksimale udbytte af den nye teknologi. Bogen handler om alle de børn, der har fået CI i.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Undervisningens Hvordan - Sture Långström - Bog.
Undervisningens hvordan - metoder i praksis Blandt undervisere kan man til tider støde på den tanke, at finder man blot Metoden, bliver man en god lærer. Så....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Jensen Den meningsfulde undervisning - sociologiske reflektioner over praksis med dialogbaseret undervisning.
I denne artikel anlægges der et sociologisk perspektiv på, hvordan dialogbaseret undervisning kan se ud i praksis, og hvordan den kan bidrage til, at eleverne får en meningsfuld uddannelse med mulighed for at blive selvstændige unge mennesker med kritisk indsigt i og ansvarlighed for demokrati,....
Kategori: Bøger & blade - Books
CSBOOKS Undervisning af ordblinde elever i alle fag Helle Bundgaard Svendsen.
.
Kategori: Bøger & blade - Bøger - Skole- og lærebøger
Playmobil Undervisning i vandsport - PL70090 - PLAYMOBIL Family Fun.
Vandsport, den ideelle kombination for alle sportsfans, der elsker naturen Uanset om du vil kitesurfe, snorkle eller dykke - undervisning i vandsport giver begyndere og øvede nye færdigheder. Sportsinstruktøren suser af sted på sit surfbræt hen over van.
Kategori: Legetøj - PLAYMOBIL Family Fun
Motiverende undervisning: tæt på god undervisningspraksis på mellemtrinnet.
Motiverende undervisning: tæt på god undervisningspraksis på mellemtrinnet (Forlag: Danmarks Evalueringsinstitut, Format: Limryg, Type: Bog, ISBN: 9788779587960).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Velleman IO MICRO:BIT® smart robotkit til undervisning opdrættet strimmel avlet.
Byg, programér og styr dette smarte robotkit med micro:bit®. Leveres med alle nødvendige dele til at bygge en arbejdende robotbil, og den indeholder endda et micro:bit modul. Den fulde b... - TILBUD NU, pris kun 519,00 (før 559,00) opdrættet strimmel avlet.
Kategori: Pærer - Pærer og tilbehør » Monteringstilbehør til LED strips
Sub-undervisnings Tysk Grammatik simpel og praktisk (Bog).
.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Playmobil ​Playmobil - Family Fun - Undervisning i vandsport (70090).
.
Kategori: Legetøj - Figurer/Byliv|Legetøj
FOLKWAYS RECORDS William Loughborough - Bongo tromme undervisning [CD] USA import.
William Loughborough - Bongo tromme instruktion (ny CD) Label: Folkways poster Format: CD MOD Release Date: 01 Jan 2009 nr. disk....
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
Bassline App Android bas-undervisnings-app til Android.
.
Kategori: Musikinstrumenter - DVD'er
Fender Play online-guitar-undervisning, 12 mdr..
Lær at spille guitar med online video lektioner Tilrettelagt af erfarne guitarlærere Guitarundervisning i dit tempo Spil hele sange fra start til slut Fender Play er en online video platform, der giver dig adgang til at lære at spille guitar helt fra grunden. Selvom du aldr.
Kategori: Tilbehør til musikinstrumenter -
Jette Schytte Undervisning i indskolingen.
UNDERVISNING I INDSKOLINGEN er konkret inspiration og gode ideer til, hvordan man kan undervise de yngste børn i skolen på nye, spændende måder. Forfatterne giver fyldige referencer til alle relevante fag-faglige og pædagogiske teoridannelser, men fokuserer bogen igennem på hverdagen i skoleklassen..
Kategori: Bøger & blade - Bog
Jens Rasmussen Undervisning i det refleksivt moderne.
I Undervisning i det refleksivt moderne undersøger og genbeskriver Jens Rasmussen undervisningens betingelser og muligheder set i lyset af det moderne samfunds øgede kompleksitet og rehabiliterer begrebet undervisning, som i de sidste 25-30 år teoretisk har stået i skyggen af læringsbegrebet. Bogen bygger på.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Trine Toft Undervisning i informationssøgning og kildekritik.
#br# #br#.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Samih Sadiek Sub-undervisnings Kommunikativ danskordbog.
-.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Björn Kinderberg Sprogudviklende undervisning.
'Sprogudviklende undervisning – strategier og metoder i udskolingen' er en håndbog for lærerstuderende og lærere. Bogen præsenterer praksisrettede strategier og metoder for, hvordan man skaber en undervisning, der udvikler både elevernes kundskaber og sprog. #br#Læring og sprog er nært beslægtede med.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Anders Schunk (red) Flip din undervisning.
I denne antologi gives der et samlet billede af, hvordan Flipped Classroom og Flipped Learning er kommet til udtryk og anvendelse i en dansk skolekontekst. Bogens artikler er skrevet af førende eksperter og praktikere, som har erfaring fra grundskole, ungdomsuddannelser og de videregående uddannelser.Når.
Kategori: Bøger & blade - E-bog
Margit Weidner Kooperativ læring i undervisningen.
Med sine konkrete og praksisnære anvisninger illustrerer denne bog, hvordan man som skole kan vende en negativ spiral til et positivt og udviklende læringsmiljø såvel fagligt som socialt. Resultatet er øget glæde, trivsel og udbytte for både elever og lærere.#br##br# Kooperativ læring i undervisningen.
Kategori: Bøger & blade - Bog
V3


Privat undervisning

Kategorier på sider:

Elektronik & EDB Fagbger Bger Ordbger Tysk undervisning Lektiehj&lig;lp Gode rd nr du skal finde privatundervisning Find privatundervisning Undervisning Kontorartikler Lektiehjlp diverse


 Du er her: Privatundervisning - Netannoncer Privatundervisning - Privat undervisning